Προς κλήση σε απολογία Μάνταλος, Μπακασέτας αλά Φορτούνη – Πασχαλάκη

Προς κλήση σε απολογία Μάνταλος, Μπακασέτας αλά Φορτούνη – Πασχαλάκη

Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ είναι πιθανό να κληθούν σε απολογία και κινδυνεύουν με τιμωρία για την συμπεριφορά τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ δεν ανέδειξε νικητή, ωστόσο το 1-1 που απέσπασε ο δικέφαλος του Βορρά ήταν αποτέλεσμα που σίγουρα άφησε ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους.

Η Ένωση κατάφερε να αποφύγει την ήττα χάρη σε γκολ του Πόνσε στο 74’ αλλά ένα θέμα που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η πιθανή κλήση σε απολογία  δύο παικτών της ΑΕΚ, του Μάνταλου και του Μπακασέτα και αν οι δύο κιτρινόμαυροι κληθούν να απολογηθούν κινδυνεύουν με τιμωρία, όπως συνέβη άλλωστε στις περιπτώσεις Φορτούνη και Πασχαλάκη.

Η συμπεριφορά λοιπόν των δύο παικτών και ειδικά η χειρονομία του Μάνταλου λίγο μετά το γκολ που πέτυχε ο Πόνσε δεν ήταν φυσικά στο πλαίσιο του… fair play. Ο τηλεοπτικός φακός «συλλαμβάνει» τον διεθνή μέσο της Ένωσης να κάνει άσεμνη χειρονομία και αυτή η συμπεριφορά αναμένεται να οδηγήσει σε κλήση του Μάνταλου σε απολογία.

Ο Μπακασέτας από την δική του πλευρά φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο ότι βρίζει απευθυνόμενος μάλλον σε ανθρώπους στον πάγκο του ΠΑΟΚ, την στιγμή που οι ιθύνοντες της Ένωσης προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Φορτούνης και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχαν κληθεί σε απολογία και μάλιστα είχαν τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού για μια αγωνιστική για παρόμοιο λόγο. Ο Φορτούνης μάλιστα είχε ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά του στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ και ο Πασχαλάκης είχε απολογηθεί στους οπαδούς του ΟΦΗ για τα υβριστικά σχόλια στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Ηράκλειο.

Απομένει λοιπόν να δούμε αν θα κληθούν σε απολογία οι δύο παίκτες της ΑΕΚ για τα όσα προαναφέραμε και όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει κλήση άμεσα. Από το βίντεο μπορεί να διαμορφώσει πλήρη εικόνα κάποιος για την συμπεριφορά Μάνταλου και Μπακασέτα μετά το γκολ με το οποίο η Ένωση ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το βίντεο με τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ