Αδειάζει η κλεψύδρα για τον Μουνιέ

Αδειάζει η κλεψύδρα για τον Μουνιέ

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται ότι δεν περιμένει πλέον πολλά πράγματα από τον Αντονι Μουνιέ και το μέλλον του Γάλλου μοιάζει προδιαγεγραμμένο.

Στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Αντονί Μουνιέ ήταν στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου. Λόγω και της αποβολής του Κάτσε στο 60’, ενδεχομένως ο Γιώργος Δώνης να ήθελε κάτι διαφορετικό.

Ο 49χρονος προπονητής έριξε στη μάχη τον γιο του Χρήστο και τον Παντελάκη για να ενισχύσει μεσοαμυντικά την ομάδα του και στην επίθεση χρησιμοποίησε τον νεαρό Καμπετσή. Ο έμπειρος και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας έμεινε χωρίς λεπτό. Ακολούθησε το ματς στη Λιβαδειά, όπου ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φανερό το μεσοεπιθετικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και πάλι δεν γύρισε προς τον Μουνιέ. Η πρώτη αλλαγή ήταν ο Άλτμαν που δεν έχει ακόμα ρυθμό είχε σκαμπανεβάσματα στο γήπεδο, η δεύτερη ο νεαρός Καμπετσής που δεν πρόλαβε να φανεί και τέλος στο 86’ μπήκε και ο Στάικος.

Είναι φανερό πλέον ότι ο Μουνιέ δεν είναι στις πρώτες προτιμήσεις του Δώνη και δύσκολα θα αλλάξει κάτι δραματικά στο άμεσο μέλλον. Ο Μουνιέ την τρέχουσα σεζόν  ταλαιπωρήθηκε σοβαρά από τραυματισμούς. Ξεκίνησε βασικός στα δύο ματς με Ξάνθη, Λαμία κι έμεινε στα πιτς για 1,5 και πλέον μήνα. Επέστρεψε και στις 11 Νοεμβρίου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή, τέθηκε πάλι νοκ άουτ. Γύρισε έπειτα από δύο μήνες. Επόμενη συμμετοχή του ήταν στις 10 Ιανουαρίου στον αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία, όπου πέρασε ως αλλαγή.

Στη ρεβάνς κυπέλλου επειδή έπρεπε να έχει στην αποστολή και δύο γεννηθέντες μετά το 1999 ο Παναθηναϊκός (επιλέχθηκαν Καμπετσής, Εμμανουηλίδης), δεν ήταν καν στον πάγκο. Έπαιξε αντίθετα βασικός με την Ξάνθη και τη Λαμία στο πρωτάθλημα (και σα δύο δεν έβγαλε το 90λεπτο) κι αλλαγή για σχεδόν μισή ώρα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έθελξε με την απόδοσή του. Είναι λογικό με εννέα αγώνες, εκ των οποίων μόλις τέσσερις βασικός και συνολικά 350 λεπτά συμμετοχής, να μην έχει βρει ρυθμό. Αλλά δεν έχει την πολυτέλεια να τον περιμένει συνεχώς η ομάδα. Ο Μουνιέ έχει ετήσιες αποδοχές με τις παροχές 425.000 ευρώ. Καθαρά. Μεικτά το κόστος αγγίζει τις 800.000 ευρώ και έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Με τα τωρινά δεδομένα, πάντως, είναι δύσκολο, αν όχι απίθανο να τον βρει στον Παναθηναϊκό η επόμενη σεζόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ