Σε συζητήσεις με Σα για νέο συμβόλαιο ο Ολυμπιακός

Σε συζητήσεις με Σα για νέο συμβόλαιο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, παράλληλα με τις επαφές του με την Πόρτο, ξεκίνησε συζητήσεις και με τον Ζοσέ Σα για νέο συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι απέκτησε ως δανεικό τον Ζοσέ Σα από την Πόρτο, με σκοπό να πλαισιώσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Τελικά ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αποδείχτηκε λίρα εκατό για τους ερυθρόλευκους και όχι μόνο έθεσε στο περιθώριο τον Έλληνα γκολκίπερ, αλλά πήρε και τη φανέλα του βασικού σπίτι του με τις εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Ο Σα είναι ένας από τους λόγους που ο Ολυμπιακός αποδίδει τόσο καλά στον αγωνιστικό χώρο και όπως είναι λογικό, οι Πειραιώτες θέλουν να τον κρατήσουν για αρκετά χρόνια ακόμα. Πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να αποκτήσει τα δικαιώματα του Πορτογάλου κίπερ από την Πόρτο και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Για να αποκτήσει τον Σα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 3 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του. Παράλληλα όμως με τις διαπραγματεύσεις με τους Δράκους, ο Ολυμπιακός έχει επαφές και με την πλευρά του παίκτη για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν περίπου 400.000 ευρώ τον χρόνο στον Σα μέχρι στιγμή και προτίθεται να ανεβάσουν τουλάχιστον κατά 100.000 ευρώ τις απολαβές τόσο για την αγωνιστική του προσφορά, αλλά και για τον χαρακτήρα του. Όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις γύρω από την υπόθεση του Πορτογάλου τερματοφύλακα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στον Φλεβάρη, με τον ίδιο να τονίζει συνεχώς ότι περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ