Ετοιμάζεται να προκηρύξει νέα ΑΜΚ ο Αλαφούζος

Ετοιμάζεται να προκηρύξει νέα ΑΜΚ ο Αλαφούζος

Στη Γ.Σ. της Παρασκευής (8/2) που θα έχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος προσανατολίζεται στο να προκηρύξει νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με το βλέμμα στην αδειοδότηση.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στις 8/2 έχει προγραμματίσει την ετήσια Γενική της Συνέλευση, ώστε να εγκριθεί ο ισολογισμός και η έκθεση του ορκωτού λογιστή τα οποία είναι και τα βασικά ζητούμενα για να χορηγηθεί χωρίς πρόβλημα η άδεια συμμετοχής του τριφυλλιού στο επόμενο πρωτάθλημα.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ., αν και δεν περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη, ο ισχυρός άνδρας την ομάδας αναμένεται να ασκήσει το δικαίωμά του και να προκηρύξει νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, την οποία θα ψηφίσει κιόλας ως κάτοχος του 87% των μετοχών της ΠΑΕ για να μπει στο οργανόγραμμα.

Η όλη διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο και μέσο αυτής αναμένεται να μετοχοποιηθούν τα χρήματα που θα χρειαστεί να καταβάλει ο Αλαφούζος ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να είναι συνεπής οικονομικά ο σύλλογος και να αδειοδοτηθεί αβρόχοις ποσίν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα, στο Δ.Σ. της ΠΑΕ έκλεισε η προηγούμενη ΑΜΚ που είχε ξεκινήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο (21/9) και την κάλυψε εξολοκλήρου ο Αλαφούζος, ενώ παράλληλα έλαβε οριστικά τέλος και η υπόθεση ανάμειξης του Παϊρότζ Πιενμπογκσάντ στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ