Αs: «Κλειδί ο Καρεμπέ για την απογείωση του Ολυμπιακού»

Αs: «Κλειδί ο Καρεμπέ για την απογείωση του Ολυμπιακού»

Η ισπανική εφημερίδα εκθειάζει την προσφορά του Γάλλου στην ομάδα του Πειραιά, επισημαίνοντας πως ο Καρεμπέ αφήνει το σημάδι του στους ερυθρόλευκους

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έγραψε ιστορία φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού και συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα του λιμανιού ως αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων. Μια τεράστια προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου βρίσκεται σ’ ένα νευραλγικό πόστο των πειραιωτών και η ισπανική εφημερίδα As εκθείασε την προσφορά του Καρεμπέ στον Ολυμπιακό, κάνοντας μάλιστα λόγο για «απογείωση» των ερυθρόλευκων.

«Ο ρόλος του Καρεμπέ στην απογείωση του Ολυμπιακού είναι κομβικός, είναι ο άνθρωπος κλειδί» αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα και προσθέτει. «Ο Καρεμπέ έχει αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά έχει παίξει και τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και τώρα είναι αθλητικός διευθυντής του συλλόγου.

Στον Ολυμπιακό είναι ευχαριστημένοι από την δουλειά που κάνει ο Καρεμπέ και ο Γάλλος αφήνει το σημάδι του στην ομάδα. Είναι αυτός που πρότεινε τον Μαρτίνς για την τεχνική ηγεσία της ομάδας και έχει στηρίξει τον προπονητή, με τον Ολυμπιακό να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός είναι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα έξι βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ και πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Καρεμπέ, οποίος έχει καλές σχέσεις με τον Φρανσουά Μοντέστο. Οι δυο τους σχεδιάζουν την στρατηγική του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν ότι μπορούν να φτιάξουν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα σεζόν για να επιστρέψουν στο Τσάμπιονς Λιγκ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ