ΑΕΚ: Προχωρά για συμβόλαιο μέχρι το 2023 με Σιμόες

ΑΕΚ: Προχωρά για συμβόλαιο μέχρι το 2023 με Σιμόες

Ήρθε ο μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες και η ΑΕΚ προχωρά για υπογραφές - Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Πορτογάλος μέσος.

Μετά την αλλαγή προπονητή και την επικείμενη επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, το κλαμπ προχωρά και σε μια… εσωτερική μεταγραφή. Και αυτό διότι μετά τον Τάσο Μπακασέτα, έτοιμος να «ενεργοποιηθεί» ξανά είναι και ο Αντρέ Σιμόες.

Ο μάνατζερ του Πορτογάλου χαφ έφτασε στην Αθήνα, μετά την πρώτη πολύ καλή επαφή προ ημερών ανάμεσα στις δύο πλευρές και αναμένεται να προχωρήσει πολύ γρήγορα η συμφωνία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ με τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, αυτή η συμφωνία έχει αρχική χρονική διάρκεια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2023, ενώ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από την Μορεϊρένσε.

Ετσι, αναμένεται όταν όλα τελειώσουν οριστικά και τυπικά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Αντρέ Σιμόες και μετά τον Τάσο Μπακασέτα να «ενεργοποιηθεί» και ο ίδιος ξανά (μόνο ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει παραμείνει εκτός). Η πρόταση για τον Σιμόες είναι μία, η αρχική. Συμβόλαιο τριών ετών, με κλιμακωτές ετήσιες αποδοχές, από 450.000 έως 500.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι πλέον ο άξονας της ΑΕΚ γεμίζει ξανά με Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Αλεφ και Γαλανόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ