Υπόθεση Τζήλου: Στο εξωτερικό ο βασικός ύποπτος

Υπόθεση Τζήλου: Στο εξωτερικό ο βασικός ύποπτος

Δεν εκδόθηκαν ακόμη τα εντάλματα σύλληψης την ώρα που πληροφορίες θέλουν τον βασικό ύποπτο να έχει ήδη διαφύγει στο εξωτερικό.

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του Τζήλου καθώς πληροφορίες θέλουν τον βασικό ύποπτο να έχει ήδη διαφύγει στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρει το dikisports.blogspot παρά το γεγονός ότι η αστυνομική προανάκριση και όλες οι ενέργειες του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας Απ.Τζαμαλή στην υπόθεση Τζήλου ήταν συντονισμένες και χωρίς  χρονοτριβή, τα εντάλματα σύλληψης των φερόμενων δραστών δεν έχουν εκδοθεί.

Η έρευνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας άρχισε την ημέρα του περιστατικού (19 Δεκεμβρίου 2018) και η Εισαγγελία ολοκλήρωσε τις άρσεις απορρήτου και τις μαρτυρικές καταθέσεις σε χρόνο-ρεκόρ ενώ η δικογραφία σχηματίσθηκε στις 18 Ιανουαρίου και παραδόθηκε στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Λάρισας Δ.Ρασιδάκη.

Μάλιστα από εκείνη την ημέρα η Εισαγγελία πρότεινε άμεση έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του 46χρονου Δ.Μ. και του 28χρονου Χ.Π.

Όμως η δικογραφία δεν έχει παραδοθεί ακόμη στην ανακρίτρια, βρίσκεται εδώ και δεκαεπτά μέρες στο γραφείο της Προέδρου Πρωτοδικών Δ.Ρασιδάκη.

Όπως αναφέρει πάντα το dikisports.blogspot ο βασικός ύποπτος της επίθεσης κατά του Λαρισαίου διαιτητή βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ