Οριστική δικαίωση Λάζαρου

Οριστική δικαίωση Λάζαρου

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ. Τη γλίτωσε φθηνά η ΑΕΚ, που κακώς δεν τιμωρήθηκε.

Οριστικό τέλος στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο έκανε δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ, ενώ παράλληλα απέρριψε τόσο την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είχε κάνει παρέμβαση υπέρ του διεθνούς μεσοεπιθετικού, με το Διαιτητικό Δικαστήριο να την κάνει δεκτή και να δικαιώνει οριστικά και αμετάκλητα τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Παράλληλα, όπως προαναφέραμε, απορρίφθηκαν οι προσφυγές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Οι Ερυθρόλευκοι ζητούσαν τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών για δύο μετεγγραφικές περιόδους. Οι Κιτρινόμαυροι από την πλευρά τους ζητούσαν να επιβληθεί πρόστιμο στον Ολυμπιακό, αλλά και στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ποινή απαγόρευσης συμμετοχής του διεθνούς μεσοεπιθετικού σε επίσημες υποχρεώσεις για έξι μήνες και απαγόρευση μεταγραφών των Πειραιωτών για δύο μετεγγραφικές περιόδους.

Η Ενωση, πάντως, τη γλίτωσε φθηνά, καθώς δεν τιμωρήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο παρότι κυνήγησε τον παίκτη, χωρίς να διαθέτει όπως αποδείχθηκε συμβόλαιο μαζί του.

Η απόφαση, η οποία δικαιώνει οριστικά τον Λάζαρο και βάζει τέλος στο σήριαλ της υπόθεσης του διεθνούς άσου, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ