ΑΕΚ: Ο Μανόλο Χιμένεθ στην Ελλάδα!

ΑΕΚ: Ο Μανόλο Χιμένεθ στην Ελλάδα!

Ο Ισπανός προπονητής έφτασε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ.

Η νέα σελίδα για την ΑΕΚ άνοιξε απόψε με ένα παλιό αγαπημένο γνώριμο. Τον Μανόλο Χιμένεθ!

Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ αφίχθη στην Αθήνα λίγο πριν τις 22:00 και αύριο θα ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ΠΑΕ ΑΕΚ, διαδεχόμενος τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Χιμένεθ με το χαμόγελο στα χείλη αφίχθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λέγοντας αμέσως το… ναι στο κάλεσμα της ΑΕΚ για να αναλάβει για τρίτη φορά την τεχνική ηγεσία της.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός να θυμίσουμε ότι ανέλαβε τον πάγκο της Λας Πάλμας αρχές του καλοκαιριού, αλλά μετά την άσχημη πορεία αποχώρησε λίγους μήνες μετά. Αν τελικά έρθει ξανά στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, θα είναι η 3η θητεία του. Ανέλαβε για πρώτη φορά την ΑΕΚ τη σεζόν 2010/11 μετά την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και παρέμεινε στον πάγκο της μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2011, όταν τον διαδέχθηκε ο Νίκος Κωστένογλου.

Η δεύτερη θητεία του άρχισε τον Ιανουάριο του 2017 και ολοκληρώθηκε στο τέλος της περσινής σεζόν, ως Πρωταθλητής Ελλάδος μετά από 24 χρόνια.

Πήγε στα γραφεία, αυτοί είναι οι δύο συνεργάτες του
Ο Μανόλο Χιμένεθ αμέσως μετά την άφιξη του στην Ελλάδα, μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι. Ο Ανδαλουσιανός θέλει να ξεκινήσει τις διαδικασίες απόψε και να μιλήσει με τα στελέχη του κλαμπ, ώστε αύριο να τελειώσουν όλα και επίσημα.

Αλλωστε αύριο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα για την 3η θητεία του και την Πέμπτη θα είναι προπονητής της Ενωσης στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Ισπανός προπονητής θα έχει μαζί του ξανά στην ΑΕΚ τον Φελίπε Ουφάνο άμεσο συνεργάτη του και τον Σεμπαστιάν Μπασκόν ως γυμναστή του. Δηλαδή, τους δύο συνεργάτες που είχε και στην ΑΕΚ πέρυσι όταν κατέκτησε τον τίτλο, αλλά και φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν στην Λας Πάλμας.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ