Ασκήθηκε δίωξη στον Μάνταλο

Ασκήθηκε δίωξη στον Μάνταλο

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Μάνταλο για τον πανηγυρισμό του στο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο αρχηγός της Ένωσης κινδυνεύει με τιμωρία

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος καθώς κινδυνεύει με τιμωρία για την άσεμνη χειρονομία που έκανε στο ντέρμπι της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ, μετά το γκολ που πέτυχαν οι κιτρινόμαυροι. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου εξέτασε το βίντεο και αποφάσισε ν’ ασκήσει δίωξη εναντίον του διεθνούς μέσου της ΑΕΚ, για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ της ομάδας του μπροστά σε αντίπαλο του και πιο συγκεκριμένα τον Βιεϊρίνια.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μάνταλος κινδυνεύει με τιμωρία μιας αγωνιστικής για την συμπεριφορά του στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, καθώς με μια αγωνιστική είχαν τιμωρηθεί ο Κώστας Φορτούνης και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σε ανάλογες περιπτώσεις. Ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων θα απολογηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Πέτρου Μάνταλου για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι, και παρ. 5 στ, περ. β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ