Γκονζάλες: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα χωρίς τον Πρίγιοβιτς»

Γκονζάλες: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα χωρίς τον Πρίγιοβιτς»

Ο παλαίμαχος Ισπανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για τη φετινή ομάδα και την πορεία της.

Ο Τόνι Γκονζάλες μίλησε στο «Metropolis 95,5» για το εκτεταμένο rotation που ετοιμάζει ο Λουτσέσκου για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο. Ακόμη ο παλαίμαχος Ισπανός παίκτης αναφέρθηκε στην απόκτηση του Ολιβέιρα, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στην πορεία της ομάδας στη μετά-Πρίγιοβιτς εποχή.

Αρχικά για τις αλλαγές του Δικέφαλο στο σημερινό (6/2) παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Μπορεί να είναι ρίσκο αλλά δεν το πιστεύω, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και πρέπει να δώσει σημασία σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Λουτσέσκου και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν το μυαλό στο ματς με τον Ολυμπιακό, μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, αν πάρεις το ματς με τον Ολυμπιακό πας τη διαφορά στους εννέα βαθμούς και κάνεις ένα τεράστιο βήμα για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Το ρόστερ αυτό δημιουργήθηκε για να μπορούν να γίνουν οι αλλαγές, όποιος παίκτης μπαίνει δεν υπάρχουν διαφορές στην ομάδα και μπορεί να δώσει και ευκαιρία στους παίκτες που δεν έχουν μέχρι στιγμής λεπτά συμμετοχής και για να είναι όλοι έτοιμοι για την τελική ευθεία».

Για την απόκτηση του Ολιβέιρα: «Τον Ολιβέιρα τον έχω δει σε κάποια παιχνίδια, για να τον έχει πάρει ο ΠΑΟΚ σημαίνει πως είναι καλός παίκτης, υπάρχει διοίκηση και τεχνικό τιμ που βλέπουν. Ελπίζουμε να του βγει σε καλό και να μείνει πολλά χρόνια».

Για τους νεοαποκτηθέντες και το γεγονός ότι είναι νεαροί: «Αυτό είναι πολύ καλό, αν προσαρμοστούν γρήγορα ο ΠΑΟΚ θα έχει μπροστά του μια 5ετία με ένα βασικό κορμό, είναι θετικό και είναι η φιλοσοφία που θα ακολουθούσα εγώ. Οι πιο νεαροί παίκτες που έχουν χρόνια μπροστά τους για να μάθουν το τι σημαίνει ΠΑΟΚ, τι καλύτερο για έναν παίκτη να παίζει σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ που ετοιμάζεται να κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα προσπαθήσει να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει εξαιρετικούς φιλάθλους».

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την αποβολή του Ζαμπά στο ΟΑΚΑ: «Ήταν καλή η αντίδρασή του, ήταν πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ όσο έπαιζαν 11 εναντίον 11. Για μένα θετικό ήταν το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, ειδικά αν κερδίσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή στην Τούμπα».

Για το αν μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από πέρυσι, όμως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και με υπομονή μπορεί να το πάρει το παιχνίδι. Η ομάδα του Λουτσέσκου είναι καλύτερη μετά τα Χριστούγεννα, είχε μια κοιλιά νωρίτερα αλλά τότε κατάφερε να παίρνει και βαθμούς, κάτι που δεν μπορούσε να το κάνει τις προηγούμενες χρονιές. Σίγουρα και η έλλειψη Ευρώπης έπαιξε ρόλο γιατί έχουν πιο ξεκούραστα πόδια και πιο ξεκούραστο μυαλό. Αλλά ποια ομάδα δεν θέλει να παίξει στην Ευρώπη;»

Για την μετά-Πρίγιοβιτς εποχή στον ΠΑΟΚ: «Η αποχώρηση του Πρίγιοβτς έκανε καλύτερο τον ΠΑΟΚ. Ο Ακπομ μπορεί να παίξει αριστερά, δεξιά, όταν παίζει στην κορυφή όπως με την ΑΕΚ έδωσε πολλές βοήθειες στην ομάδα, άνοιξε χώρους στους συμπαίκτες του. Ο Πρίγιοβιτς ήταν εξαιρετικός εκτελεστής, έβαλε πολλά γκολ στον ΠΑΟΚ όμως η ομάδα θα γίνει καλύτερη χωρίς αυτόν στη συνέχεια».

Για το ερχόμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Το έχω πει και πέρυσι, είχα πει να μην πέσει κανείς στην παγίδα για να πετάξει κάποιος στο κόρνερ κάτι, δεν έγινε κάτι τέτοιο, δεν έχω δει τέτοια ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Ο κόσμος να είναι ήσυχος, να είναι κοντά στην ομάδα και να αφήσουν την φωνή τους στο γήπεδο για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ