Μελισσανίδης: «Μπορούμε την 2η θέση και το Κύπελλο»

Μελισσανίδης: «Μπορούμε την 2η θέση και το Κύπελλο»

Η ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην παρουσίαση του Μανόλο Χιμένεθ στα Σπάτα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε σήμερα την 3η θητεία του στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τον παρουσιάζει στους ποδοσφαιριστές. Ο «Τίγρης» μάλιστα έθεσε και τους στόχους του κλαμπ για την τρέχουσα σεζόν από εδώ και πέρα, τονίζοντας ότι πιστεύει στην ΑΕΚ και ότι μπορεί να κατακτήσει την 2η θέση και το εισιτήριο του Champions League, καθώς και στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Να καλωσορίσω στην ομάδα τον Μανόλο Χιμένεθ. Οι περισσότεροι τον γνωρίζετε, οι νέοι θα τον γνωρίσουν. Πιστεύω ότι μπορούμε και δεύτερη θέση και κύπελλο. Αυτό που προέχει είναι Να αγωνιστούμε και να παλέψουμε. Να ξέρετε ότι σας πιστεύουμε. Ειλικρινά το πιστεύω ότι είστε καλή ομάδα Θέλω να πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη και να ευχηθώ στον Μανόλο και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία. Του παραδίδουμε καλή ομάδα. Καλή συνέχεια» είπε ο «Τίγρης» στους ποδοσφαιριστές στην πρώτη προπόνηση της τρίτης θητείας του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, παραμονή του ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Μελισσανίδης πριν την προπόνηση μίλησε με τον Χιμένεθ, αλλά και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ χαιρέτισε και αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Τέλος, μετά την ομιλία Μελισσανίδη ο Χιμένεθ έμεινε με τους ποδοσφαιριστές για λίγο και αμέσως μετά φώναξαν όλοι μαζί «ΑΕΚ»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ