Αλεξούλης: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τελειώσει στην Τούμπα το πρωτάθλημα»

Αλεξούλης: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τελειώσει στην Τούμπα το πρωτάθλημα»

Ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου τόνισε ότι η ομάδα εφόσον κερδίσει τον Ολυμπιακό θα καθαρίσει τον τίτλο.

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Αλεξούλης, ο οποίος μίλησε για το ντέρμπι του Δικέφαλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και την προσοχή που πρέπει να δείξουν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Για τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό είπε: «Σίγουρα τα δύο αυτά παιχνίδια θα καθορίσουν πάρα πολλά για τη συνέχεια. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ το ματς της Τούμπας δε θα έχει περιθώρια ο Ολυμπιακός για να ανατρέψει τη διαφορά, αν έρθει ισόπαλο το παιχνίδι θα έχει ένα μικρό ο άγχος ο ΠΑΟΚ, αν το χάσει τότε θα μπει στη διαδικασία να σφιχτεί στο υπόλοιπο της χρονιάς. Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχω να πω πως ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε στη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζαμπά, με 11 παίκτες ίσως θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι καλύτερο. Ο Λουτσέσκου ήταν προετοιμασμένος να παίξει η ομάδα του με δέκα παίκτες, σίγουρα δουλεύουν πολλά σενάρια. Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πρέπει να προετοιμαστούν και οι οπαδοί γιατί πολλές φορές έχουν στερήσει τον ΠΑΟΚ από πολλές διακρίσεις. Μπορεί να είναι αδικημένοι από τη συμπεριφορά προς τις ομάδες της Αθήνας και κάποιες φορές τιμωρούν την ίδια τους την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν την ικανότητα να βγάλουν την ποιότητα και να πάρουν το αποτέλεσμα».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα έχει το άγχος στον αγώνα της Τούμπας: «Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει το παιχνίδι, έχει την διαφορά των έξι βαθμών, με προσεκτικό τρόπο στο τέλος θα δικαιωθεί γιατί ο Ολυμπιακός θα έχει το άγχος».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει διαχείριση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Η ωριμότητα του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά μου έχει δείξει εμένα και πολλούς φιλάθλους πως αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα. Έχει δείξει πολλά χαρίσματα και δυναμική, είναι αήττητος και την περασμένη Κυριακή θα έπρεπε να έχει κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί παιχνίδια όπως αυτό με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στην Τούμπα. Αν ο ΠΑΟΚ την Κυριακή κερδίσει το πρωτάθλημα τελειώνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ