Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξεχώρισε τον Κρέσπο

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξεχώρισε τον Κρέσπο

Ο Ισπανός αναδείχθηκε από τους φίλους του Δικέφαλου MVP της ομάδας, στο 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Χοσέ Κρέσπο αναδείχθηκε από το κοινό του ΠΑΟΚ ως ο «Fans’ Man of the Match» της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο Δικέφαλος μπήκε αποφασισμένος στο Ολυμπιακό Στάδιο την περασμένη Κυριακή (3/2), για μισή ώρα ήταν εξαιρετικός, προηγήθηκε, κυριάρχησε και έδειξε ότι πολύ δύσκολα θα έχανε το τρίποντο. Το λάθος όμως του Δανού ρέφερι με την αποβολή του Ζαμπά, έστησε τον Δικέφαλο με την πλάτη στον τοίχο.

Οι παίκτες όμως του Λουτσέσκου απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι δε λυγίζουν. Παρά την ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων, άντεξαν και κατάφεραν να πάρουν έναν πολύ σημαντικό βαθμό, καθώς το ματς έληξε ισόπαλο 1-1.

Εκ των κορυφαίων ήταν ο Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός έκανε μία εμφάνιση που άγγιξε το τέλειο, κέρδισε όλες τις μονομαχίες που έδωσε, ήταν ηγετικός, έβγαλε προσωπικότητα και πάθος στο γήπεδο και απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι είναι ένας από τους κορυφαίους στόπερ στη λίγκα.

Στην ψηφοφορία του ΠΑΟΚ για τον «Fans’ Man of the Match» του αγώνα ο Κρέσπο συγκέντρωσε το 48,52% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε το alter ego του Ισπανού στο κέντρο της άμυνας, ο Φερνάντο Βαρέλα. Κι αυτός έκανε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση αμυντικά, ενώ έδωσε και την ασίστ στο γκολ του Μαουρίσιο , ο οποίος συμπλήρωσε το βάθρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ