Θεραπεία ο Σβιντέρσκι, ανεβαίνει ο Κάνιας

Θεραπεία ο Σβιντέρσκι, ανεβαίνει ο Κάνιας

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την μεγάλη αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό, με τον Κάρολ Σβιντέρσκι να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και τον Χοσέ Κάνιας ν' ανεβάζει ρυθμό.

Το κύπελλο, για την ώρα μπαίνει στην άκρη, καθώς τώρα είναι η ώρα του πρωταθλήματος και της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Όπως λένε στην Τούμπα «είναι ένα ματς που είναι το σημαντικότερο γιατί είναι το επόμενο, αλλά δεν είναι το τελευταίο, ούτε πρόκειται να κρίνει την έκβαση του τίτλου, διότι υπάρχουν άλλες δέκα αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του άρχισαν από σήμερα (7/2) την προετοιμασία τους για το ντέρμπι. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποφόρτισης στο γυμναστήριο. Το δεύτερο γκρουπ γυμνάστηκε κανονικά δουλεύοντας στην φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι που δέχτηκε ένα χτύπημα στο ματς με τον Πανιώνιο έκανε θεραπεία, ενώ ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ανέβασε ρυθμούς σε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης. Την Παρασκευή (08.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ