Ολυμπιακός: Στην Ultimate Team του FIFA 19 ο Φορτούνης (pic)

Ολυμπιακός: Στην Ultimate Team του FIFA 19 ο Φορτούνης (pic)

Ο διεθνής άσος με το χατ-τρικ που πέτυχε απέναντι στην Λάρισα συμπεριελήφθη στην καλύτερη ομάδα της περασμένης εβδομάδας, ενώ πλέον η βαθμολογία του στο FIFA 19 είναι στο 81 overall!

Μία από τις καλύτερες σεζόν τις καριέρας του πραγματοποιεί φέτος ο Κώστας Φορτούνης, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Λάρισα ο αρχηγός των Πειραιωτών πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη με 4-0. Η εκπληκτική του εμφάνιση απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλίας ανέβασε κατακόρυφα τις «μετοχές» του, αλλά και την βαθμολογία του στο βιντεοπαιχνίδι FIFA 19! O αρχηγός του Ολυμπιακού συμπεριελήφθη στην καλύτερη ομάδα της περασμένης εβδομάδας, ενώ η βαθμολογία του είναι πλέον στο 81 overall!

«Χάρη στο χατ τρικ του εναντίον της ΑΕΛ, ο Κώστας Φορτούνης έχει επιλεγεί στην κορυφαία ομάδα της εβδομάδας στο FIFA 19. Η αναβαθμισμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη στα πακέτα Ultimate Team μέχρι την επόμενη Τετάρτη», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανάρτησή της στα social media.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ