Αρέσει στην ΑΕΚ ο Χαντάκιας

Αρέσει στην ΑΕΚ ο Χαντάκιας

Ο 22χρονος στόπερ του Παναιτωλικού είναι μια περίπτωση που παρακολουθεί η ΑΕΚ από την εγχώρια αγορά.

Μπορεί στην ΑΕΚ να έχουν ρίξει το βάρος στα μεταγραφικά στις άμεσες ανάγκες της ομάδας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έπαψαν να απασχολούν και παίκτες από την εγχώρια αγορά, Έλληνες, με το βλέμμα στο μέλλον. Μια τέτοια περίπτωση είναι σύμφωνα με πληροφορίες και ο Δημήτρης Χαντάκιας του Παναιτωλικού, με τον νεαρό στόπερ της ομάδας του Αγρινίου να έχει μπει στη λίστα της Ένωσης.

Ο 22χρονος αμυντικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στην ΑΕΚ και δη στον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο οποίος παρακολουθεί την εξέλιξη και την πορεία του και έχει το όνομα του Χαντάκια στην ατζέντα του. Κυρίως, με ορίζοντα καλοκαιριού.

Ο Χαντάκιας έχει συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό μέχρι το 2020, με την ΑΕΚ να πρέπει να έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Αγρινίου για να τον αποκτήσει. Πάντα στην περίπτωση που κινηθεί τελικά για την απόκτησή του. Αφού προς το παρόν το όνομα του 22χρονου άσου είναι μεταξύ αυτών που απασχολούν και εξετάζονται. Χωρίς να υπάρχει τίποτα περισσότερο αλλά και τίποτα λιγότερο τη δεδομένη στιγμή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ