Παναθηναϊκός: Με Αρμενάκα η αποστολή για τα Γιάννενα

Παναθηναϊκός: Με Αρμενάκα η αποστολή για τα Γιάννενα

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Πάνο Αρμενάκα να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο (19:30, 9/2) τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι και ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν μαζί του για τα Ιωάννινα.

Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε να πάρει μαζί του 20 παίκτες, ενώ μεταξύ άλλων συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή σε παιχνίδι πρωταθλήματος τον Πάνο Αρμενάκα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Έργκους Κάτσε δεν θα είναι στη διάθεση του Δώνη για το ματς στους Ζωσιμάδες, λόγω καρτών, ενώ εκτός έμεινε και ο Χρήστος Δώνης που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Μουνιέ, Μπουζούκης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Αρμενάκας, Βέργος και Καμπετσής.

https://twitter.com/paofc_/status/1093871158070530050

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ