Άρης: Εκτός ο Διαμαντόπουλος, ατομικό Ανάκογλου και Σταμπουλίδης (pics)

Άρης: Εκτός ο Διαμαντόπουλος, ατομικό Ανάκογλου και Σταμπουλίδης (pics)

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας ματς της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης (11/02, 7.30 μ.μ.).

Πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης είχε το σημερινό (08/02) πρόγραμμα για το ποδοσφαιριστές του Άρη. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω οξείας οσφυαλγίας, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Δημήτρης Ανάκογλου προληπτικά και ο Χάρης Σταμπουλίδης, που ταλαιπωρείται από τράβηγμα στη γάμπα.

Οι παίκτες θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο των κίτρινων αύριο το πρωί και μεθαύριο θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης (11/02, 7.30 μ.μ.).

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” (11/02, 19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Και στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος (οξεία οσφυαλγία) και Χάρης Σταμπουλίδης (τράβηγμα στη γάμπα, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα), ενώ και ο Δημήτρης Ανάκογλου -για προληπτικούς λόγους- ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα με την πελοποννησιακή ομάδα ολοκληρώνεται την Κυριακή.

* Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ 19 του ΑΡΗ, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, κλήθηκε στο αντίστοιχο ηλικιακά αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (εθνική ομάδα Νέων U 19) για φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας (10-14/02)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ