ΟΦΗ: Χωρίς Ποτουρίδη, αλλά με Μπράουν απέναντι στην ΑΕΚ

ΟΦΗ: Χωρίς Ποτουρίδη, αλλά με Μπράουν απέναντι στην ΑΕΚ

Ο Ελληνας σέντερ μπακ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και τέθηκε οριστικά νοκ – άουτ από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ αντίθετα ο Μπράουν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και βρίσκεται στη διάθεση του Βέρα.

Με πολύ σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο παιχνίδι της Κυριακής (10/2, 15:00) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κρητικοί το Σάββατο θα ταξιδέψουν στην Αθήνα χωρίς τους τραυματίες Ποτουρίδη και Γιαννούλη, αλλά και τους τιμωρημένους Μεγιάδο και Κουτσιανικούλη.

Ο Ελληνας σέντερ μπακ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από το ματς με την Ενωση, ενώ ο 31χρονος ακραίος μπακ έχει υποστεί θλάση.

Αντίθετα, κανονικά θα βρίσκεται στην αποστολή της κρητικής ομάδας ο Κρίστοφερ Μπράουν, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο ΟΦΗ μετά από 19 αγωνιστικές βρίσκεται στην 13η θέση, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 17 βαθμούς. Η ομάδα του Ηρακλείου την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Ξάνθη και την Κυριακή θα τα δώσει όλα απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ