Τερζανίδης: «Νίκη του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και για τα περσινά»

Τερζανίδης: «Νίκη του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και για τα περσινά»

Ο Χρήστος Τερζανίδης μίλησε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τους ερυθρόλευκους.

Ο Χρήστος Τερζανίδης μίλησε στο «Metropolis» για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη και για τα περσινά.

Αρχικά επισήμανε: «Είδαμε στον αγώνα με τον Πανιώνιο πως ο προπονητής ξεκούρασε αρκετούς παίκτες για να είναι έτοιμοι την Κυριακή. Το Πρωτάθλημα δεν τελειώνει την Κυριακή αλλά είναι σίγουρο ότι άπαντες περιμένουμε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα παίζει στην Τούμπα, δεν ξεχνάμε τι έγινε πέρσι πως ο Ολυμπιακός πήρε τον αγώνα στα χαρτιά γιατί δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Με τη νίκη ο ΠΑΟΚ παίρνει σαφές προβάδισμα και θέλει να κερδίσει και για τα όσα έγιναν πέρσι».

ΤΑΚΟΛΑ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκανε πολλά χρόνια μεγάλη υπομονή» 

Ακόμη ο Μίρκο Τάκολα μιλώντας στο Metropolis παραδέχθηκε πως θα έδινε τα πάντα για να είναι την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και όχι απλά στην κερκίδα.

Μεταξύ άλλων είπε: «Μακάρι να μπορούσα να παίξω αλλά είμαι γέρος. Θα έδινα πολλά χρήματα για να παίξω στο παιχνίδι. Δε μπορώ να παίξω σωματικά. Η καρδιά μου θα είναι στην Τούμπα και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει και θα είναι πρωταθλητής αυτή τη χρονιά».

Ακόμη πρόσθεσε: «Είναι το πιο σημαντικό ντέρμπι της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος πρέπει να κάνει τα πάντα για να δώσει ώθηση στην ομάδα και να πάρει τη νίκη. Αυτή θα είναι μια νίκη για τον κόσμο. Δε τους έχω ξεχάσει ποτέ. Είναι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ αυτή η νίκη γιατί έκανε μεγάλη υπομονή τόσα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ