Βέρα: «Δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά προετοιμαζόμαστε για να νικήσουμε» (vid)

Βέρα: «Δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά προετοιμαζόμαστε για να νικήσουμε» (vid)

Ο προπονητής του ΟΦΗ φάνηκε αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ σε δηλώσεις του για το προσεχές ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο Χάιμε Βέρα μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ ΤV για το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ (10/2, 15:00) και τόνισε πως η ομάδα του έχει μπροστά της ένα δύσκολο ματς, από το οποίο μπορεί να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα αν βγάλει στο γήπεδο όσα έχει δουλέψει αυτές τις μέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέρα:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το γνωρίζουμε αυτό, αλλά όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να νικήσουμε. Αν τα καταφέρουμε θα είναι ωραίο για εμάς. Να παίξουν τα παιδιά καλά και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε την Κυριακή.

Αν μπορέσουμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στην προπόνηση, θα είναι πιο εύκολο. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει καλή ομάδα και πάει μπροστά, όμως με τη δουλειά που κάνουμε μπορούμε να πετύχουμε κάτι.

Η ΑΕΚ έχει αλλάξει προπονητή. Ξέρουμε ότι ο ίδιος έχει περάσει και στο παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της. Εμείς θα παίξουμε καλά και από εκεί και πέρα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ