Το πριμ τίτλου και η ανταπόδοση της φιλοξενίας

Το πριμ τίτλου και η ανταπόδοση της φιλοξενίας

Ο Ιβάν Σαββίδης, βρίσκεται από χθες δίπλα στην ομάδα και ετοιμάζεται να «ντοπάρει» ψυχολογικά την ομάδα του ανακοινώνοντας έξτρα πριμ. Παράλληλα ασχολείται και με το θέμα της ασφάλειας της Τούμπας, αλλά και με την ανταπόδοση της φιλοξενίας στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Ο Ιβάν Σαββίδης, με το που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη, δεν άφησε το χρόνο να περάσει καθώς ασχολήθηκε με θέματα που έχουν να κάνουν με το αυριανό ντέρμπι της Τούμπας. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως συνηθίζει πριν από κάθε παιχνίδι θα μιλήσει αναλυτικά με τους παίκτες και τον Ράζβαν Λουτσέσκου και αναμένεται να τους «φτιάξει» ακόμη περισσότερο την ψυχολογία τους πριν τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Μέσα στις προθέσεις του μεγαλομετόχου είναι να ανακοινώσει, πριμ τίτλου στους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση νίκης. Αυτό μπορεί να αγγίξει και το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Σαββίδης βάζει το χέρι στη τσέπη του για να «χρυσώσει» τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να κάνουν τα πάντα, μέσα στο γήπεδο, για να έρθει η πολυπόθητη νίκη. Το ίδιο έκανε και στους ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά και το καλοκαίρι όταν είχαν ανακοινωθεί οι στόχοι της ομάδας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, παράλληλα ασχολήθηκε και με το αυριανό ντέρμπι της Τούμπας. Έχει δώσει σαφέστατες εντολές στους συνεργάτες του για την πλήρη προστασία της έδρας του Δικεφάλου. Εκτός από τα δίχτυα που έχουν τοποθετηθεί σε όλο το γήπεδο στο κυριακάτικο παιχνίδι θα υπάρχουν εντός και εκτός Τούμπας, περισσότεροι σεκιούριτι από κάθε άλλη αναμέτρηση.

Στόχος του Σαββίδη, είναι να ανταποδώσει την άριστη φιλοξενία, που είχε τύχη ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη στην πρώτη αναμέτρηση, στα μέλη της αποστολής και τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, που θα βρεθούν στην Τούμπα. Ακόμα κι αν έρθει και ο πρόεδρος των Ερυθρόλευκων Βαγγέλης Μαρινάκης, στόχος είναι η φιλοξενία να είναι υποδειγματική.

Να θυμίσουμε πως ο Ιβάν Σάββιδης την Κυριακή θα ακολουθήσει το ίδιο τελετουργικό. Δηλαδή, θα συνοδεύσει την ομάδα μέχρι το γήπεδο της Τούμπας. Θα αγκαλιάσει όλα τα μέλη της αποστολής και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Μακεδονία Παλλάς για να δει το παιχνίδι από το γραφείο του μαζί με φιλική παρέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ