Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη (vid)

Η τελευταία πρόβα πριν τη μάχη (vid)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με το κλίμα να είναι αρκετά δυνατό. Την προπόνηση παρακολουθούν οι Γιώργος Σαββίδης και Μάκης Γκαγκάτσης.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στις 11:30 στο γήπεδο της Τούμπας με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν αρκετά ευδιάθετοι. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, εκτός από τις ασκήσεις τακτικής, ασχολήθηκε και με τις τελικές δοκιμές πριν τη μεγάλη μάχη με τους Ερυθρόλευκους.Μοναδικό πρόβλημα για τον Ρουμάνο τεχνικό, αυτό του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο οποίος και την Παρασκευή (8/2) ακολούθησε πρόγραμμα σε ρυθμούς επανένταξης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο 50χρονος προπονητής θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα αποτελέσουν και την αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Στην προπόνηση βρέθηκε και ο Γιώργος Σαββίδης όπου χαιρέτησε όλους τους παίκτες, ενώ είχε και μια ολιγόλεπτη συνομιλία και με τον Ρουμάνο τεχνικό Ράζβαν Λουτσέσκου. Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Final training session Live – PAOK TV

Δημοσιεύτηκε από PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ