Χιμένεθ: «Όταν έφυγα είπα ότι αν κάποια μέρα η ΑΕΚ με χρειαστεί, θα είμαι εδώ»

Χιμένεθ: «Όταν έφυγα είπα ότι αν κάποια μέρα η ΑΕΚ με χρειαστεί, θα είμαι εδώ»

Ο προπονητής της Ένωσης στο πρώτο match programme μετά την επιστροφή του, τόνισε μεταξύ άλλων πως η απόφαση να γυρίσει ήταν εύκολη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το πρώτο match programme της ΑΕΚ, έπειτα από την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα, ήταν αφιερωμένο σε αυτόν.

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε για την 3η του θητεία στην Ένωση, είπε ότι ήταν πολύ εύκολη η απόφαση να γυρίσει, ενώ τόνισε πως πάντα παίρνει τις αποφάσεις με την καρδιά του.

«Αποφάσισα σχετικά εύκολα να επιστρέψω και πάλι, γιατί όταν έφυγα είπα ότι αν κάποια μέρα η ΑΕΚ με χρειαστεί, εγώ θα είμαι και πάλι εδώ. Είναι ξεκάθαρο ότι είμαι πιστός οπαδός αυτής της ομάδας, όπως το ίδιο ισχύει και με τη Σεβίλλη», είπε αρχικά ο 55χρονος τεχνικός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι έτσι σε ολόκληρη τη ζωή μου! Τις αποφάσεις τις παίρνω με την καρδιά μου, δεν σκέφτομαι πολύ πριν κάνω κάποια πράγματα και αυτό μου βγαίνει σε καλό και προχωράω! Αν κάνω κάποιο λάθος, ζητάω συγγνώμη, αλλά πάντα εγώ ενεργώ με την καρδιά μου. Και αισθάνομαι επίσης ότι η ΑΕΚ είναι οικογένειά μου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ