Πετράκης: «Ήταν μια δίκαιη νίκη»

Πετράκης: «Ήταν μια δίκαιη νίκη»

Πιο πολλές και πιο καθαρές ευκαιρίες έκανε ο ΠΑΣ στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-0) στους Ζωσιμάδες σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη, που χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο Γιάννης Πετράκης έκανε λόγο για δίκαιη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού (1-0), τόνισε ότι οι Γιαννιώτες θα μπορούσαν να έχουν πάρει περισσότερα από τα παιχνίδια κόντρα τους μεγάλους και στάθηκε στην εμφάνιση του σκόρερ Στέφανου Αθανασιάδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΣ μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς και λόγω της πίεσης, που υπήρχε, πριν το παιχνίδι. Επίσης, παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και αυτό έκανε το ματς ακόμη πιο δύσκολο. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Κάναμε περισσότερες και πιο καθαρές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Στα παιχνίδια με τους μεγάλους, όπως με τον Ολυμπιακό εδώ μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια, για να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε».

Για τον σκόρερ, Στέφανο Αθανασιάδη, σημείωσε: «Όταν ένας παίκτης είναι σε αγωνιστική αποχή θέλει τον χρόνο του. Ουσιαστικά, όταν ο Αθανασιάδης ήρθε σε εμάς, είχε να παίξει από πέρυσι τον Ιανουάριο. Ωστόσο, έχει αποδείξει διαχρονικά ότι είναι ένας καλός σκόρερ και καλό παιδί. Εύχομαι να έχει συνέχεια η σημερινή του εμφάνιση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ