«Μάχη» για δύο θέσεις

«Μάχη» για δύο θέσεις

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δείχνει να βρίσκεται σε δίλημμα για δύο θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου με τον Ολιβέιρα να διεκδικεί τη θέση του Σάκχοφ και τον Πέλκα να μάχεται με τον Ελ Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας για το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής, κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη διάθεση του και αυτό του έδωσε περισσότερες επιλογές ως προς τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Πάμε να δούμε πως ο Ρουμάνος σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του και ποιά είναι τα διλλήματα του.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Στην άμυνα από τα δεξιά θα είναι ο Μάτος και αριστερά ο Βιερίνια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Βαρέλα και Κρέσπο.

Το πρώτο δίλημμα για τον 50χρονο προπονητή έρχεται στη μεσαία γραμμή και ποίος θα είναι δίπλα στον Μαουρίσιο. Οι επιλογές είναι δύο Σάκχοφ και Ολιβέιρα. Ο πρώτος έχει μια πολύ καλή συνεργασία με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή από τότε που ξανά βρήκε θέση στην ενδεκάδα. Ο Πορτογάλος όμως παρότι νεοφερμένος στην Τούμπα και μόλις με ένα παιχνίδι στα πόδια του με την Ασπρόμαυρη φανέλα κατάφερε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο να δείξει κάποια στοιχεία του ταλέντου του που δεν υπάρχουν στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Το δεύτερο δίλημμα του Ρουμάνου έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση του Πέλκα ως οργανωτή. Αν αυτό συμβεί τότε ο Μπίσεσβαρ θα πάει στα αριστερά της επίθεσης και θα μείνει εκτός βασικής ενδεκάδας ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Για την δεξιά πλευρά της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Ζαμπά, ενώ στην κορυφή ο Τσούμπα Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ