Μπάγεβιτς για ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Ξεκινάμε από το 50-50»

Μπάγεβιτς για ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Ξεκινάμε από το 50-50»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε ίσες πιθανότητες στις δύο ομάδες για το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας και στάθηκε στο ψυχολογικό πλεονέκτημα που θα αποκομίσει ο νικητής.

Στην εξαιρετική κατάσταση των δύο ομάδων στάθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε δηλώσεις του για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως όποιος νικήσει θα αποκομίσει μεγάλο ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στη «Real News» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά διατηρώντας σταθερό προβάδισμα, όμως και ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο. Και οι δύο θα παίξουν παθιασμένα σήμερα, σε ένα γεμάτο γήπεδο και σε μια ατμόσφαιρα που δεν σου επιτρέπει -να το πω έτσι- να μην αγωνίζεσαι με όλο σου το είναι για τη νίκη.

Παίζει συνήθως ρόλο η έδρα στα ντέρμπι, όμως ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και μακριά από το Καραϊσκάκη.

Νομίζω πως ξεκινάμε από το 50-50, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο και δύσκολο να δώσεις σε κάποιον το προβάδισμα. Το βέβαιο είναι πως αυτός που θα νικήσει εκτός από τους βαθμούς, θα αποκτήσει ηθικό και αυτοπεποίθηση ισχυρή για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ