«Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα κι εμπειρία, όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει»

«Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα κι εμπειρία, όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει»

Για το σημερινό μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, τα κλειδιά του αγώνα και το τι πρέπει να προσέξουν οι ομάδες αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο σαιτ του Δικεφάλου ο Βραζιλιάνο άσος του ΠΑΟΚ Λέο Ζαμπά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ντέρμπι: «Πλησιάζει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλο τον οργανισμό, εμείς ως ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε τη σημασία, τόσο για τους φιλάθλους μας όσο κυρίως για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Είναι τελικός … Κάναμε καλή δουλειά στην προπόνηση την εβδομάδα που προηγήθηκε, είμαι ξεκούραστος, είμαι αφοσιωμένος στο ματς, γνωρίζω πως δε θα είναι εύκολο, θέλω να πάρουμε το τρίποντο που είναι και το πιο σημαντικό» .

Για το που θεωρεί ότι θα κριθεί το παιχνίδι: «Μολονότι είμαι νεαρός σε ηλικία, έχω συνηθίσει στο να βλέπω και να συμμετέχω σε τέτοια ντέρμπι, στη Βραζιλία ήμουν σε ομάδα που έδινε ντέρμπι, ο κόσμος γνωρίζει πως δεν είναι ένα συνηθισμένο ματς. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη λεπτομέρεια. Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος κι αποφύγει τα λάθη, θα επικρατήσει.

Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και την ομάδα, είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να πετύχουμε τη νίκη, που είναι κι ο στόχος μας» .

Για τους συνεχόμενους δύσκολους αγώνες και πόσο βοηθούν στο να ανέβει το επίπεδο της ομάδας:«Όταν είχα πρωτοέρθει, ήρθα σε μια ομάδα με πολύπειρους ποδοσφαιριστές, με πολλές υποχρεώσεις, ο προπονητής έκανε rotation λόγω των υποχρεώσεων στην Ευρώπη, ούτως ώστε να μην υπάρξουν τραυματισμοί.

Τώρα έχουμε μόνο το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, όλοι έχουν περισσότερες δυνάμεις, όποιος μπαίνει δίνει τον καλύτερο εαυτό του, για να μαζεύουμε νίκες» .

Για το ποιο είναι το σημαντικότερο στοιχείο του αγώνα:«Στην αρχή της σεζόν είχαμε το μυαλό μας και στην Ευρώπη, τώρα έχουμε προσηλωθεί στο πρωτάθλημα, που μπαίνει στην τελική ευθεία του, το κλειδί στο ματς θα είναι η συγκέντρωσή μας.

Πρέπει – οπωσδήποτε – να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Ο κόσμος μας πρέπει να καταλάβει πως ο αγώνας θα είναι δύσκολος, ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το τέλειο ματς» .

Για τον αντίπαλο: «Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα κι εμπειρία, όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει τη νίκη» .

Για το ποια ομάδα θεωρεί πως θέλει περισσότερο το παιχνίδι: «Δύσκολο να απαντήσω γιατί με το πάθος και την παρουσία τους οι φίλαθλοι μεταδίδουν και στους παίκτες αυτή την επιθυμία και τη θέληση για τη νίκη, είμαι χαρούμενος που θα μας βοηθήσουν. Προσωπικώς είμαι συνηθισμένος σε τέτοια ατμόσφαιρα, αυτή η πίεση μου κάνει καλό» .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ