Η τελευταία σύσκεψη στην Τούμπα

Η τελευταία σύσκεψη στην Τούμπα

Η πιο σύντομη σύσκεψη στα χρονικά έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας ανάμεσα τους παράγοντες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού με τις εκπροσώπους των δύο ομάδων να εύχονται να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Λίγο μετά τις 11:15 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας η τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Εκτός από τους εκπροσώπους των δύο ομάδων το παρών έδωσαν παράγοντες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Super League, αλλά και της διαιτησίας. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα, για πρώτη φορά, καθώς τα πάντα είχαν συμφωνηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Με τις παραδοσιακές ριγέ εμφανίσεις

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός παρουσίασαν στους εκπροσώπους της διαιτησίας τις εμφανίσεις που θα φοράνε απόψε το βράδυ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος με την κλασική ριγέ Ασπρόμαυρη εμφάνιση, ενώ οι φιλοξενούμενοι με την επίσης ριγέ Ερυθρόλευκη εμφάνιση.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα φορούν και μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσουν την μνήμη των 21 θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7.

Οι ευχές και η άφιξη Μαρινάκη στην Τούμπα

Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων ευχήθηκαν να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων, χωρίς να συμβεί το παραμικρό εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο τελευταίος θα μεταβεί στο γήπεδο μαζί με την αποστολή της ομάδας δύο περίπου ώρες πριν την σέντρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ