Τα «κλειδιά» Λουτσέσκου και Μαρτίνς για το ματς της χρονιάς

Τα «κλειδιά» Λουτσέσκου και Μαρτίνς για το ματς της χρονιάς

Οι δύο προπονητές έχουν σχεδιάσει τα πλάνα τους εστιάζοντας στα δυνατά σημεία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος, στο ματς της χρονιάς έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση στην 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Οι προπονητές των δύο ομάδων Ραζβάν Λουτσέσκου και Πέδρο Μαρτίνς έχουν σχεδιάσει τα πλάνα τους για τον μεγάλο αγώνα και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η «μάχη» αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Από την μία ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει να δει την ομάδα του να εκμεταλλεύεται την έδρα και ποντάρει πολλά σ’ ένα δυνατό ξεκίνημα. Αυτό είναι άλλωστε ένα από τα βασικά ζητούμενα σε κάθε ντέρμπι για τον προπονητή της γηπεδούχου ομάδας. Θέλει λοιπόν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του την έδρα τους.

Ο Λουτσέσκου ποντάρει επίσης πολλά στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, καθώς ο Ολλανδός μέσος είναι φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα κι είναι από τους παίκτες που έχουν ηγετικό ρόλο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ είναι οι στατικές φάσεις καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει παίκτες που μπορούν να απειλήσουν όταν η μπάλα είναι στον αέρα, όπως ο Μάτος, ο Βαρέλα και ο Κρέσπο.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στην ποιότητα της μεσαίας γραμμής της ομάδας του, με Γκιγιέρμε και Νάτχο. Οι δύο παίκτες έχουν αποδείξει πως μπορούν να κάνουν σπουδαία δουλειά κι έχουν καλή συνεργασία, γεγονός που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι.

Είναι επίσης σημαντικό να σταθεί κάποιος στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος κάνει μια εντυπωσιακή χρονιά. Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στον διεθνή μεσοεπιθετικό των ερυθρόλευκων, ο οποίος έχει πλέον έναν πιο ελεύθερο ρόλο στο βασικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά. Ο Φορτούνης είναι παίκτης που προσφέρει πολλά στο δημιουργικό σκέλος αλλά παράλληλα είναι σε θέση να απειλήσει την αντίπαλη εστία και ο Μαρτίνς θέλει να δει ένα ακόμα μεγάλο ματς από τον αρχηγό των ερυθρόλευκων.

Τέλος είναι δεδομένο πως ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει πολλά από τους δύο ακραίους επιθετικούς της ομάδας του, τον Χριστοδουλόπουλο και τον Ποντένσε. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκουν δημιουργία αλλά και γκολ (κυρίως από τον Λάζαρο) από τα άκρα και ο Μαρτίνς θέλει να δει μια «γεμάτη» εμφάνιση από τους εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ