Ο Βρέσκας «έπνιξε» πέναλτι – μαρς υπέρ του ΟΦΗ

Ο Βρέσκας «έπνιξε» πέναλτι – μαρς υπέρ του ΟΦΗ

Ο Χουλτ ανέτρεψε τον Δεληγιαννίδη στην περιοχή αλλά ο διαιτητής Βρέσκας δεν έδωσε το πεντακάθαρο πέναλτι στον ΟΦΗ. Ένα ακόμα σφύριγμα… εξυγίανσης υπέρ της ΑΕΚ, καθώς είχε προηγηθεί το πέναλτι - φάντασμα του Σιδηρόπουλου στο Περιστέρι

Τα σφυρίγματα της… εξυγίανσης συνεχίζονται χωρίς σταματημό και αυτή την φορά ήταν ο διαιτητής Βρέσκας που έκανε το αδιανόητο στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ. Ο διαιτητής του παιχνιδιού δεν έδωσε πέναλτι – μαρς στην ομάδα του Ηρακλείου στο δεύτερο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Χουλτ ανέτρεψε τον Δεληγιαννίδη μέσα στην περιοχή.

Μια φάση στην οποία ο παίκτης του ΟΦΗ ντριπλάρει τον αντίπαλο του και ο Σουηδός μπακ της Ένωσης τον ανατρέπει. Ο διαιτητής είχε οπτικό πεδίο αλλά αντί να καταλογίσει το πέναλτι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών της ομάδας του Ηρακλείου.

Η… εξυγίανση συνεχίσει την δράση της με διαιτητικές αποφάσεις που προκαλούν, καθώς η ανατροπή του Δεληγιαννίδη ήταν πεντακάθαρο πέναλτι το οποίο δεν έδωσε ο Βρέσκας. Κι όλα αυτά βέβαια λίγες μέρες μετά το πέναλτι – σκάνδαλο που έδωσε υπέρ της ΑΕΚ ο Σιδηρόπουλος, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ