«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει μόνο για τη νίκη»

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει μόνο για τη νίκη»

Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε για το ντέρμπι του Δικέφαλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε στο «Metropolis 95,5» για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και τόνισε ότι θα πρέπει ο Δικέφαλος να κατέβει μόνο για τη νίκη.

Αρχικά είπε: «Το παιχνίδι έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Όλοι θέλουμε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να το καταλάβουμε. Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει μια καλή επιθετική ομάδα και είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Ο Δικέφαλος θέλει δυο αποτελέσματα, εγώ προσωπικά σκεπτόμενος πριν το ΟΑΚΑ με δυο ισοπαλίες θα ήμουν ικανοποιημένος.

Με έξι βαθμούς διαφορά πάλι δεν τελειώνει, αλλά είναι καλύτερα αν έρθει κάτι στραβό. Με νίκη του ΠΑΟΚ όλα τελειώνουν. Η ομάδα θα πρέπει να κατέβει μόνο για τη νίκη, όταν κατεβαίνεις με τη σκέψη ότι πας για δυο αποτελέσματα, μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ».

Για τον ορισμό του Μανθάνο είπε: «Ο διαιτητής είναι ο πιο βασικός παράγοντας σ΄ ένα τέτοιο ντέρμπι και με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Είναι έμπειρος διαιτητής, ακούω καλές κριτικές για τον ίδιο και πιστεύω ότι θα διαιτητεύσει καλά την Κυριακή. Μένει να το δούμε στον αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ