Βέρα: «Παίξαμε καλά, θέλουμε το απόλυτο εντός έδρας»

Βέρα: «Παίξαμε καλά, θέλουμε το απόλυτο εντός έδρας»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και στάθηκε στην αδυναμία που έχει η ομάδα του στο σκοράρισμα.

Ο ΟΦΗ έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ, ωστόσο ο Χάιμε Βέρα απέφυγε να σχολιάσει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του ματς.

Ο Χιλιανός τεχνικός του ΟΦΗτόνισε ότι πιστεύει στην ομάδα του και θεωρεί ότι θα πρέπεπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είχαμε ένα καλό πρόσωπο κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Εμείς έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Αν δεν βάλεις γκολ, δεν κερδίζεις. Θα δουλέψουμε στο επιθετικό κομμάτι. Στόχος είναι να πάρει ο ΟΦΗ όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ειδικά στην έδρα μας θέλουμε το απόλυτο και να τα καταφέρουμε θα μείνουμε στην Σούπερ Λιγκ.

Έχουμε απουσίες αλλά η ομάδα έχει λύσεις και είναι καλή. Σήμερα παρά τις απουσίες ήμασταν αξιόμαχοι. Πιστεύουμε στην ομάδα και στους παίκτες μας. Υπάρχει χρόνος. Δεν κοιτάμε την Διαιτησία. Η ομάδα δεν μιλάει για αυτά, δουλειά μας είναι το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ