Η 11άδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι: Με Νάτχο και «φουλ επίθεση»

Η 11άδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι: Με Νάτχο και «φουλ επίθεση»

To10.gr αποκαλύπτει τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και την 11άδα που ανακοίνωσε πριν από λίγο στους παίκτες του. Μέσα ο Νάτχο και πλάνο «τσίτα τα γκάζια».

Ο Ολυμπιακός πιστεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ολοι το πιστεύουν. Και κυρίως ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών. Παρότι βλέπουν τι γίνεται γύρω τους και παρά τα όσα έχουν γίνει εναντίον τους στη διάρκεια της φετινής χρονιάς, οι Ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι και έτοιμοι να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί από τη φετινή σεζόν. Και ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει ότι δεν έχει καμία δεύτερη σκέψη σε ό,τι έχει να κάνει με το πώς θα διεκδικήσει αυτά που θέλει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την 11άδα στους ποδοσφαιριστές του, δείχνοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση να… περιμένει ή να κάνει συντήρηση στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει για τη νίκη και για αυτόν τον λόγο ο Πορτογάλος ρίχνει στη μάχη του καλύτερους και πιο… επιθετικούς και δημιουργικούς παίκτες του. Με τον Μπίμπαρς Νάτχο να παίρνει θέση στην 11άδα, δίπλα στον Γκιγέρμε και πίσω από τους Φορτούνη και Γκερέρο.

Συγκεκριμένα, η 11άδα που επέλεξε ο Μαρτίνς αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ζοσέ Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο, Φορτούνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ