Αλμπάνης: «Ο Χιμένεθ μου είπε να μπω μέσα με αυτοπεποίθηση»

Αλμπάνης: «Ο Χιμένεθ μου είπε να μπω μέσα με αυτοπεποίθηση»

Ο κορυφαίος της ΑΕΚ στο ματς με τον ΟΦΗ, μίλησε για τη δική του απόδοση, το προσωπικό στοίχημα που έχει βάλει, αλλά και τα λόγια του προπονητή λίγο πριν μπει μέσα.

Ο Χρήστος Αλμπάνης ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ (έδωσε την ασίστ στον σκόρερ Λιβάγια,)στη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ, με τον Ελληνα εξτρέμ να κάνει λόγο για προσωπικό στοίχημα που θέλει να κερδίσει.

Παράλληλα τόνισε πως ο Μανόλο  Χιμένεθ του ζήτησε να μπει με αυτοπεποίθηση ενώ στάθηκε και στην συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όπως κάθε παίκτης, έτσι κι εγώ περιμένω την ευκαιρία μου. Είχα ένα προσωπικό στοίχημα. Είμαι χαρούμενος, είναι η αρχή και ελπίζω να είναι ανάλογη η συνέχεια».

Τι του ζήτησε ο Χιμένεθ: «Δυστυχώς χάσαμε νωρίς τον Χουλτ. Δεν είναι η καλύτερη περίπτωση να μπει στο ματς κάποιος. Μου είπε να μπω μέσα με αυτοπεποίθηση».

Για το ματς: «Η ομάδα έδειξε κάποια δείγματα κούρασης. Αυτό στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να το αποφύγεις. Χαρούμενοι είμαστε ωστόσο που κερδίσαμε. Ο τρόπος που ήρθε η νίκη δεν με χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά στη συνέχεια ελπίζω να βελτιωθούμε».

Για τον Χιμένεθ: «Στον τρόπο που ανεβάζει την ψυχολογία του παίκτη. Ξέρει πολύ καλά να το δουλεύει. Να μας ανεβάζει την ψυχολογία».

Για τον ίδιο; «Μετά από 8 μήνες αποχής και λίγα λεπτά συμμετοχής είναι δύσκολη η επαναφορά στο γήπεδο. Ήξερα ότι η αρχή θα είναι έτσι, είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου».

Τι του είπε ο Λιβάγια; «Μου έδωσε τα εύσημα. Αν και δεν απασχολούσε και πολύ. Μου αρκεί που μπήκε το γκολ και κάναμε χαρούμενο τον κόσμο».

Για το γκολ με βολ πλανέ που πήγε να βάλει; «Από τη στιγμή που δεν μπήκε μέσα η μπάλα, δεν μου λέει τίποτα…»!

Για το τι θέλει ο προπονητής; «Τώρα περνάει αυτά που θέλει στην ομάδα. Θέλει αρμονία σε άμυνα και επίθεση».

Για τον τραυματισμό του Χουλτ; «Ειμαι πολύ στεναχωρημένος. Μας λείπει ήδη ο Λόπες. Τώρα τραυματίστηκε ο Χουλτ, λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Υπάρχει όμως ο Μπακάκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ