Λιβάγια: «Ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο Αλμπάνης»

Λιβάγια: «Ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο Αλμπάνης»

Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε για τη νίκη επί του ΟΦΗ και έπλεξε το εγκώμιο του 24χρονου μεσοεπιθετικού.

Η ΑΕΚ με γκολ του Λιβάγια επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κροάτης επιθετικός έπλεξε το εγκώμιο του Χρήστου Αλμπάνη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην κρητική ομάδα και μάλιστα ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ.

Ο διεθνής επιθετικός τόνισε ότι ο Αλμπάνης είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει όλα τα φόντα για πετύχει, αρκεί να βρει ρυθμό. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ, τονίζοντας ότι οι παίκτες της ΑΕΚ ξέρουν πως δουλεύει ο Ισπανός τεχνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ηταν κουρασμένη η ομάδα από τα συνεχόμενα ματς. Είμαι αρκετά χαρούμενος γιατί ο Αλμπάνης μου έδωσε την ασιστ και εγώ σκόραρα».

Για το τι είπε στον Αλμπάνη μετά το γκολ: «Αυτό που το είπα ήταν ότι έχει την ποιότητα και θα πετύχει. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και όλοι θέλουμε να βρει ρυθμό, μιας και στον πρώτο γύρο δεν είχε πολλές συμμετοχές».

Για το τι άλλαξε στην ΑΕΚ με την έλευση του Χιμένεθ:« Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγες μέρες εδώ για να αλλάξει πράγματα. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας. Όλοι ξέρουμε πως δουλεύει ο Μανόλο Χιμένεθ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ