Παναθηναϊκός: Προσπάθεια να παίξουν με μάσκα Κουρμπέλης, Ινσούα

Παναθηναϊκός: Προσπάθεια να παίξουν με μάσκα Κουρμπέλης, Ινσούα

Στον Παναθηναϊκό θα παραγγείλουν μάσκα για να αγωνιστούν με την Τρίπολη οι δύο παίκτες. Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Κουλιμπαλί.

Στους Δημήτρη Κουρμπέλη, Εμάνουελ Ινσούα θα ρίξει την τρέχουσα εβδομάδα το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπέστη κάταγμα στη μύτη και ο Αργεντινός κάταγμα στο ζυγωματικό. Οι «πράσινοι» θα παραγγείλουν μάσκα, προκειμένου να μπορέσουν οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές ν’ αγωνιστούν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Αν δεν φορέσουν μάσκα θα είναι αδύνατο να παίξουν, διότι δεν θα έχουν την άνεση να μπουν δυνατά στις μονομαχίες, ειδικά στον αέρα και θα υπάρχει κίνδυνος για μεγαλύτερη ζημιά. Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή τους θα εξαρτηθεί στις προπονήσεις της Τετάρτης ή της Πέμπτης.

Σίγουρα νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες είναι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Θα χάσει το συγκεκριμένο ματς, αλλά και αυτό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ από την πορεία της αποκατάστασης θα φανεί αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 3 Μαρτίου. Ο Χρήστος Δώνης, παράλληλα, την Κυριακή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά έως την Τετάρτη αναμένεται να μπει με την ομάδα.

Μέσα σε όλα τα δυσάρεστα, η καλή είδηση για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Γιώργο Δώνη, είναι ότι επιστρέφουν οι Κάτσε, Μακέντα, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους. Στο προσεχές ματς δεν υπάρχει τιμωρημένος. Ο Γιόχανσον που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, έχει δηλωθεί να απουσιάσει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Στην προπόνηση της Κυριακής επίσης, όσοι αγωνίστηκαν στα Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό και παιχνίδια κατοχής. Ο Δώνης τη Δευτέρα έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στο Κορωπί το πρωί της Τρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ