Χάρισε αποβολή στον Σάκχοφ ο Μανθάνο (vid)

Χάρισε αποβολή στον Σάκχοφ ο Μανθάνο (vid)

Στο 48’ ο Ουκρανός έπεσε με δύναμη πάνω στον Καμαρά, με τον Ισπανό να δίνει το φάουλ, αλλά όχι τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μέχρι και ο Λουτσέσκου κατάλαβε το λάθος του Μανθάνο και έκανε αμέσως αλλαγή τον Σάκχοφ.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με τον Ισπανό διαιτητή, Χέσους Χιλ Μανθάνο, στο 48’ να μην δίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σάχοφ για το δυνατό μαρκάρισμα στον Καμαρά.

Ο Ουκρανός έπεσε με δύναμη πάνω στον Αφρικανό άσο του Ολυμπιακού, με τον ρέφερι να δίνει το φάουλ, αλλά να μην αποβάλει τον μέσο του ΠΑΟΚ. Η φάση ήταν ξεκάθαρα για δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο Μανθάνο έκλεισε τα μάτια και χάρισε την αποβολή.

Ο Λουτσέσκου μάλιστα κατάλαβε το λάθος του Ισπανού και λίγο αργότερα έκανε αλλαγή τον Σάκχοφ, βάζοντας στη θέση του τον Ολιβέιρα. Μέχρι και ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου κατάλαβε ότι ο παίκτης του έπρεπε να αποβληθεί και για να τον προστατεύει τον έκανε αλλαγή.

Μόνο ο Μανθάνο δεν… είδε ότι το φάουλ ήταν για δεύτερη κίτρινη κάρτα, με την απόφασή του να προκαλεί τις έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού.

Δείτε τη φάση:

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ