Πανηγυρισμοί και αποθέωση στην Τούμπα

Πανηγυρισμοί και αποθέωση στην Τούμπα

«Σήκωσέ το γ@@@νο, δεν μπορώ να περιμένω», φώναζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1.

Ο ΠΑΟΚ βγήκε νικητής στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έκανε καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με γκολ των Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ και Ακπόμ επικράτησε με 3-1 των Πειραιωτών και ανέβασε τη διαφορά στους 9 πόντους.

Οι Ασπρόμαυροι με τους τρεις πόντους που έβαλαν στο σακούλι τους αγκάλιασαν τον τίτλο και γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους τους. «Σήκωσε το γ@@@νο, δεν μπορώ να περιμένω» και «να΄τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές», φώναζαν οι οπαδοί των γηπεδούχων, με τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους τη μεγάλη νίκη στο αποψινό ντέρμπι.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές, την αποθέωση γνώρισε και ο Ιβάν Σαββίδης, με τους φιλάθλους του Δικεφάλου να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δεν βρισκόταν στο γήπεδο λόγω της τιμωρίας του, αλλά όπως σε κάθε αγώνα υποδέχθηκε τους παίκτες στην Τούμπα και τους ευχήθηκε καλή τύχη.

Ο ΠΑΟΚ μετά το αποτέλεσμα στο αποψινό ντέρμπι είναι πολύ κοντά σε μία τεράστια επιτυχία, με τους ποδοσφαιριστές του Ρουμάνου τεχνικού να είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία. Ο κόσμος στέκεται δίπλα τους και όλοι μαζί ενωμένοι προχωρούν βήμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ