Κάναντι: «Ευχαριστώ τους οπαδούς μας, στο ποδόσφαιρο όλα είναι δανεικά»

Κάναντι: «Ευχαριστώ τους οπαδούς μας, στο ποδόσφαιρο όλα είναι δανεικά»

Ο Νταμίρ Κάναντι σχολίασε τη νίκη επί του Λεβαδειακού, τις κακές διαιτησίες που έχει ο Ατρόμητος, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο των Περιστεριωτών για τη στήριξη του.

Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε για τη νίκη του Ατρόμητου επί του Λεβαδειακού και αναφέρθηκε στη δίκαιη νίκη της ομάδας του, στις κακές διαιτησίες, αλλά και στο πέναλτι που δεν δόθηκε στο ματς με τους Βοιωτούς.

Ακόμα ο Αυστριακός τεχνικός ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας του Περιστερίου για τη στήριξή του, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι οι παίκτες του ήταν άδειοι ψυχολογικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας αυτό που πήραμε. Μπήκαμε πολύ καλά στα 30’ και το αξίζαμε το προβάδισμα με το σούπερ γκολ του Ενσικουλού. Στο δεύτερο ημίχρονο αμυντικά ήμασταν πολύ σταθεροί. Θα μπορούσαμε με τον Κουλούρη να είχαμε κάνει το 2-0 ή να τελειώσουμε καλύτερα κάποιες αντεπιθέσεις. Τελικά, όμως αξίζαμε τη νίκη. Μετά από πολύ έντονες εβδομάδες που παίξαμε με ένταση, πρέπει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τα Γιάννενα. Θέλω επίσης να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της ομάδας. Μας υποστήριξαν χθες κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα και για μένα προσωπικά».

Για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Ατρόμητου: «Λυπάμαι για αυτή την απόφαση. Δεν έχουμε καλές διαιτησίες τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά όλα αυτά θεωρώ ότι θα γυρίσουν σε μας. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δανεικά και πιστεύω θα έρθουν καλύτερες αποφάσεις».

Για το ότι οι παίκτες του δεν ήταν τόσο κουρασμένοι, όσο άδειοι ψυχολογικά: «Νομίζω μόνο δίκιο μπορώ να σας δώσω σε αυτό. Σήμερα μας ένοιαζε μόνο η νίκη. Σε αυτό τα πήγαμε σχετικά καλά. Αυτό δείχνει μια καλή ποιότητα στην ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ