Πασχαλάκης: «Δείξαμε στο γήπεδο ποιος είναι καλύτερος»

Πασχαλάκης: «Δείξαμε στο γήπεδο ποιος είναι καλύτερος»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο Δικέφαλος έδωσε απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 3-1 και τόνισε ότι οι κακοπροαίρετοι πήραν την απάντηση τους.

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα, όμως και οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς. Ήταν σπουδαία η εμφάνιση της ομάδας. Όσοι κακοπροαίρετοι έλεγαν ότι δεν αξίζαμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, πήραν την απάντηση τους, αν και δε χρειαζόταν να δώσουμε σε κανέναν κάποια απάντηση».

Για το ατού του ΠΑΟΚ έναντι του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Τούμπας: «Είχαμε σωστή τακτική προσέγγιση, στην αρχή του παιχνιδιού παίξαμε με την κατοχή, θέλουμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και από τον άξονα και από τις πλευρές. Κυριαρχία και μόνο κυριαρχία για να αποδείξουμε σε εμάς, στον κόσμο μας και στο φίλαθλο κοινό ότι ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός, είναι καλύτερος και το δείχνει στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι περήφανος για τον οργανισμό ΠΑΟΚ και όλο το τιμ της ομάδας. Νιώθω δικαιωμένος που τους έχω όλους δίπλα μου».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Σε κάθε παιχνίδι έρχεται και μας παροτρύνει και είναι δίπλα μας. Δίνει την αύρα του και τη θετική του ενέργεια. Θέλει να ενώσει την ομάδα, να είναι συμπαγής και το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό».

Για τη σημασία της νίκης: «Ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Υπάρχει μία βαθμολογική διαφορά, αλλά δεν εφησυχάζουμε. Είναι ένα καλό «μαξιλαράκι» για να δώσουμε κάτι παραπάνω και στο κύπελλο. Θέλω σαν τερματοφύλακας, αλλά και όλη η ομάδα να κρατάμε το μηδέν πίσω. Σήμερα δεν τα καταφέραμε. Στο ματς με τον Πανιώνιο ήταν μία άτυχη στιγμή. Σήμερα ήταν μία δύσκολη φάση, πέρασε η μπάλα κάτω από τα πόδια του Βαρέλα, προσπάθησα να τη βγάλω με το αριστερό χέρι, αλλά ήρθε ο Ποντένσε».

Τέλος, για την παρουσία ξένων διαιτητών είπε: «Δεν μου αρέσει να σχολιάζω τους διαιτητές. Δεν είναι κάτι ευχάριστο να είναι τέταρτος ο Έλληνας διαιτητής και οι πρώτοι να είναι ξένοι. Θα έπρεπε να υπάρχει βοήθεια και από το VAR. Οι ξένοι διαιτητές ως τώρα δεν κάνουν λάθη και αυτό είναι σημαντικό για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ