Ελ Καντουρί: «Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

Ελ Καντουρί: «Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

Ο Μαρονικός μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την απόφασή του να μείνει στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 3-1. Στις δηλώσεις του εξήγησε και το πώς τελικά έμεινε στον Δικέφαλο του Γενάρη, ενώ είχε βρεθεί κοντά στην Πάρμα!

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά και σκοράραμε δυο γκολ σε 20 λεπτά. Μετά ο Ολυμπιακός πίεσε, αλλά πήραμε και πάλι τον έλεγχο. Πετύχαμε στο τέλος το 3-0 και το μόνο αρνητικό είναι το γκολ που δεχτήκαμε. Όπως είπε και ο προπονητής μας δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Για την ευκαιρία που είχε στο πρώτο ημίχρονο είπε: «Ήταν πολύ ωραία πάσα από τον Λέο. Ήθελα να προλάβω πριν σκάσει αλλά δεν το κατάφερα. Έτσι η μπάλα πήγε ψηλά και απλά σκεφτόμουν την επόμενη φορά να σκοράρω».

Σχετικά με την πρόταση που είχε από την Ιταλία: «Όπως γνωρίζετε κάθε έξι μήνες υπάρχουν μεταγραφές. Ήταν καλή η πρόταση στην Ιταλία, μιας και ήταν δίπλα στο σπίτι μου. Μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή και τελικά έμεινα. Εάν δεν αισθανόμουν καλά δεν γινόταν να μείνω. Πιστεύω ότι εάν συνεχίσουμε την σωστή δουλειά τότε θα πανηγυρίσουμε και πάλι με τον κόσμο στο τέλος της σεζόν».

Κλείνοντας είπε: «Παίζουμε για τον κόσμο και αυτό που θέλουμε είναι να τους κάνουμε χαρούμενους. Πλέον αυτό που περιμένουμε είναι να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και να ζήσουμε και άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ