Η μεγάλη ευκαιρία του Αρη στην Τρίπολη

Η μεγάλη ευκαιρία του Αρη στην Τρίπολη

Ο Αρης αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη και με νίκη έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» μετά από οκτώ χρόνια.

Ένα πολύ σημαντικό ματς τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς δίνει απόψε (19:30) ο Αρης που φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Σάββα Παντελίδη παρουσιάζεται ανεβασμένη, έχοντας πάρει δύο πολύ σημαντικές νίκες με Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα, που την έχουν φέρει μόνη στην 5η θέση.

Ετσι σε περίπτωση νέας νίκης, αυτή τη φορά επί των Αρκάδων οι κίτρινοι θα έχουν κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά σαλόνια, για πρώτη φορά μετά το 2011.

Παράλληλα ο Αρης θέλει να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι Παναθηναϊκός και Ξάνθη δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με την ομάδα του Παντελίδη να θέλει να ξεφύγει ακόμη περισσότερο.

Αλλωστε μετά ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, το οποίο θεωρείται βατό και έτσι οι κίτρινοι έχουν ευκαιρία να συμπληρώσουν μια 4άδα νικηφόρων αγώνων.
Βεβαίως το έργο των Θεσσαλονικέων στην Τρίπολη δεν θα είναι εύκολο, καθώς το ματς αυτό είναι για τον Αστέρα η τελευταία ευκαιρία ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την είσοδό του στην 5άδα.

Από την άλλη ο Σάββας Παντελίδης που ήταν προπονητής των Αρκάδων μέχρι και πριν από λίγους μήνες, γνωρίζει πολύ καλά τα «κατατόπια» στην ομάδα τους, ενώ θα έχει πλέον στη διάθεσή του μια «γεμάτη» ομάδα.

Η τελευταία προσθήκη ο Γιάννης Φετφατζίδης, αλλά και οι μέχρι πρότινος τραυματίες Τόνσο και Γιουνές βρίσκονται στην αποστολή, με τον Ελληνα τεχνικό να έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ