Πάνοπλος για το διπλό o Άρης

Πάνοπλος για το διπλό o Άρης

Ο Άρης θέλει να πετύχει τη τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο σημερινό (7.30 μ.μ) εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Σάββα Παντελίδη να έχει πλέον πολλές επιλογές για τη ενδεκάδα.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θέλει τους τρεις βαθμούς που θα τις επιτρέψουν να ξεφύγει ακόμα περισσότερο απο τους διώκτες της στη μάχη για τη κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου αλλά και να μειώσει τη διαφορά της από τη τέταρτη θέση.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει πολλές επιλογές στη διάθεση του ,σε οτι αφορά το βασικό σχήμα που θα παρατάξει στο σημερινό παιχνίδι. Τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Κουέστα. Ο Τζανακάκης θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ο Κόρχουτ το αριστερό, ενώ Βέλεθ και Δεληζησης θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σιώπης και Μπάσα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χάφ, ο Ματεο Γκαρσία δεξιά στη μεσαία γραμμή, ενας εκ των Λαρσον και Φετφατζίδη αριστερά, ενω Τόνσο και Μαρτινες είναι υποψήφιοι για τη θέση πίσω απο τον Ντιγκινί, που θα παίξει στη κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ