ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Σας ευχαριστούμε για την υπέροχή ατμόσφαιρα» (pic)

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Σας ευχαριστούμε για την υπέροχή ατμόσφαιρα» (pic)

Μπάλα δεν έπαιξαν μόνο οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και ο κόσμος της ομάδας με την ΠΑΕ να δίνει συγχαρητήρια στους φιλάθλους του Δικεφάλου για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Σε μια επιτυχία τα περισσότερα μπράβο τα οικειοποιούνται οι ποδοσφαιριστές. Στη χθεσινή αναμέτρηση στην Τούμπα ένα μεγάλο μπράβο, ένα μεγάλο «ευχαριστούμε» πηγαίνει και στον κόσμο του ΠΑΟΚ που έδειξε γιατί είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας. Κάποιοι περίμεναν με δάκτυλο στο πληκτρολόγιο να γράψουν τέρατα για την Τούμπα. Για ζούγκλα, για αλητείες και τα σχετικά. Χθες όμως όλοι κατάπιαν τη γλώσσα τους. Η Τούμπα ήταν μια ευρωπαϊκή έδρα έχοντας το ελληνικό ταπεραμέντο.

Η έδρα του Δικεφάλου ήταν κατάμεστη, καρφίτσα δεν έπεφτε, με τον κόσμο να εξαντλεί μέσα σε δύο ώρες όλα τα εισιτήρια και να δημιουργεί μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ θέλησε να πει το δικό της τρόπο να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για την συμπαράσταση που είχαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Με ανάρτηση της στο instagram τους ευχαρίστησε για την υπέροχή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη ατμόσφαιρα.

https://www.instagram.com/p/Btt9KOIn5SV/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ