«Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα»

«Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα»

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού πέρασε τα σύνορα με τον Τύπο στην Ρουμανία να κάνει ειδική αναφορά στο ντέρμπι-τίτλου που έγινε χθές στο γήπεδο της Τούμπας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην Ρουμανία ασχολούνται με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η παρουσία του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του Δικέφαλου, αλλά και αυτή του Αλίν Τόσκα.

Οι Ρουμάνοι τα τελευταία δύο χρόνια παρακολουθούν στενά την πορεία του ΠΑΟΚ και ειδικά φέτος που ετοιμάζεται να σηκώσει το πρωτάθλημα. Μάλιστα αρκετές φορές έχουν στείλει αποστολές στη Θεσσαλονίκη για να καταγράψουν δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές. Χθες βρέθηκαν και πάλι στην Τούμπα και άκρως εγκωμιαστικά σχόλια στα ΜΜΕ της πατρίδας τους για τη νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά και για την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Μεταξύ άλλων, η ιστοσελίδα gsp.ro αναφέρεται με εγκωμιαστικά σχόλια για τους Ασπρόμαυρους και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας πως κατά 99% θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα μετά το 1984/1985. Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στον κόσμο της ομάδας, αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε, χαρακτηρίζοντας την Τούμπας ως «ηφαίστειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ