Παναθηναϊκός: Γράφει αρνητική ιστορία στον δεύτερο γύρο

Παναθηναϊκός: Γράφει αρνητική ιστορία στον δεύτερο γύρο

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, όμως στον δεύτερο γύρο δεν πηγαίνει καλά με αποτέλεσμα να σημειώσει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του.

Ο Παναθηναϊκός στο ξεκίνημα της σεζόν είχε βάλει της βάσεις για να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα. Οι πράσινοι είχαν κάνει το απόλυτο στα πρώτα πέντε παιχνίδια και με πέντε νίκες και όμορφο ποδόσφαιρο είχαν φέρει ενθουσιασμό και χαμόγελα στον κόσμο.

Από εκεί και μετά όμως, η αγωνιστική εικόνα της ομάδας χάλασε και το τριφύλλι δεν πήρε αυτά που περίμενε ο Γιώργος Δώνης. Τα προβλήματα τραυματισμών, οι απουσίες, αλλά και το γενικότερο ντεφορμάρισμα της ομάδας έφερε ήττες και αρνητικά αποτελέσματα, θέτοντας πλέον την πεντάδα σε κίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Παναθηναϊκός αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγώνες. Το 5 στα 5 των πρώτων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος (νίκες εκτός με Ξάνθη, εντός με Λαμία, εκτός με ΑΕΛ, εντός με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα), έχει αφήσει τη θέση του στο 0 στα 5 στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου.

Ισοπαλία εντός με Ξάνθη, ήττα στη Λαμία, ισοπαλία εντός με ΑΕΛ, ισοπαλία στην έδρα του Λεβαδειακού και ήττα στα Γιάννινα απ’ τον ΠΑΣ. Ενδιάμεσα υπήρχε η επικράτηση επί του Παναιτωλικού, αλλά αυτό ήταν ματς για τον πρώτο γύρο που είχε αναβληθεί. Κατά συνέπεια ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο γύρο έχει 0 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες!

Για να καταλάβει κανείς πόσο έχει πέσει ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μισό, αυτό το 0-3-2 αποτελεί το χειρότερο ξεκίνημα των «πράσινων» επί επαγγελματικού ποδοσφαίρου! Ανάμεσα σε όλα τα Πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί από τη σεζόν 1979-80 μέχρι και σήμερα δηλαδή!

Τελευταία φορά που είχε τόσο κακό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο το τριφύλλι δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν. Την περίοδο 1981-82 και πάλι δεν είχε νίκη στα πρώτα πέντε ματς, όμως είχε μια ισοπαλία παραπάνω.

Τότε οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 εντός με τον Ολυμπιακό, το ίδιο σκορ εκτός με τον Άρη και εντός με την ΑΕΛ! Ηττήθηκαν στην έδρα της ΑΕΚ 1-0 και «έκλεισαν» την πεντάδα με νέο 1-1 κόντρα στον Εθνικό εντός έδρας. Αν δεν επιστρέψει άμεσα στις νίκες ο Παναθηναϊκός τότε θα χάσει τη μάχη για την πεντάδα που με το εκρηκτικό ξεκίνημα στην αρχή της χρονιάς έμοιαζε δεδομένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ