Ιβάν Σαββίδης: «Ψυχραιμία και διαύγεια περισσότερο από ποτέ για τον τελικό στόχο»

Ο Ιβάν Σαββίδης με δήλωση του, ευχαρίστησε τους παίκτες, τον Λουτσέσκου, αλλά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει επιτευχθεί ακόμη η κατάκτηση του τίτλου, συνιστώντας ψυχραιμία και διαύγεια.

Ιβάν Σαββίδης: «Ψυχραιμία και διαύγεια περισσότερο από ποτέ για τον τελικό στόχο» | to10.gr

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έκανε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ μια ημέρα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και συνιστά ψυχραιμία και διαύγεια, ώστε να μην χαθεί ο τίτλος.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του βορρά, συνεχάρη άπαντες για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή του ντέρμπι, τονίζοντας παράλληλα πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έχει ακόμη επιτευχθεί, ενώ ολοκλήρωσε τη δήλωση του λέγοντας πως οι μεγάλες ομάδες βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες στο στόχο τους.

Αναλυτικά η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Χθες ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για την οικογένειά μας! Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για όσα παρουσίασαν στο γήπεδο, τον κόσμο για την υποδειγματική του στήριξη από τις κερκίδες, την διοίκηση και τους υπαλλήλους για την οργάνωση και την διεξαγωγή ενός απαιτητικού αγώνα. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για όλους.

Αντιλαμβάνομαι τη χαρά και την ανυπομονησία όλων για την κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρό! Στους αγώνες που απομένουν πρέπει να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει!

Οφείλουμε να γίνουμε το λαμπρό παράδειγμα για το πως οι μεγάλες ομάδες βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες στον τελικό τους στόχο με ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, ενότητα και επιμονή!

Με τιμή,

Ιβάν Σαββίδης

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο