Θοδωρής Βασιλακάκης : Σκοράρει και μαγεύει

Θοδωρής Βασιλακάκης : Σκοράρει και μαγεύει

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του με δύο γκολ ζωγραφιές που πέτυχε στην αναμέτρηση του Ατρομήτου κόντρα στον Πλατανιά.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης ήταν ο κορυφαίος του Ατρομήτου στη νίκη επί του Πλατανιά με 3-1, πετυχαίνοντας δύο απίθανα γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο.

Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου έχει θέσει ήδη υποψηφιότητα για το ωραιότερο γκολ της χρονιάς και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρεις ποιο από τα δύο να διαλέξεις.

Συγκεκριμένα, ο Βασιλακάκης ήταν αυτός που ισοφάρισε το παιχνίδι στην Κρήτη στο 61ο λεπτό με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, ενώ στο 76ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στη τούρτα πιάνοντας ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Κοκκαλά.

Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μέσος του Ατρομήτου πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ. Στις 16 Οκτωβρίου του 2016 ο Βασιλακάκης αγωνιζόταν με την φανέλα της Ξάνθης, η οποία αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό στο Απόστολος Νικολαϊδης.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής στο 66ο λεπτό του παιχνιδιού είχε «παγώσει» τους φίλους του τριφυλλιού με μια απίστευτη έμπνευση κι ένα καταπληκτικό γκολ, το οποίο έδωσε τη νίκη στην τότε ομάδα του με 2-1. Ήταν ένα γκολ που είχε ψηφιστεί το καλύτερο της αγωνιστικής και αναμφίβολα ήταν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Απολαύστε τις δύο γκολάρες του Βασιλακάκη κόντρα στον Πλατανιά:

Δείτε και το πανέμορφο γκολ του κόντρα στον Παναθηναϊκό:

https://www.youtube.com/watch?v=sHjQYz81LHA

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ